Mistr výroby
V naší žatecké pekárně už roky pečeme dobroty Odkolek a Delta. Rádi bychom mezi námi přivítali posilu do týmu na výrobě. Hledáme kolegu či kolegyni se zkušenostmi z potravinářství a vedením malého týmu.
Žatec si leckdo spojí hlavně s chmelem, ale pro nás je to pekárna, která postavená na jižním okraji města. Chleba peče už roku 1978. V současnosti peče především pečivo pod značkou Odkolek.
V pekárně pracuje téměř 100 zaměstnanců, kteří vyrábí chleba, rohlíky a housky. V menší míře pak cereální či sýrové pečivo a další specialisty. Před Vánocemi se zde pečou také vánočky a před Velikonocemi zase mazance. Mezi regionálními produkty vyniká Chmelařův bochník, chléb se českým chmelem Žatecký červeňák, který zaujme nejen chutí, ale i reliéfem chmele na svém povrchu.
Pekárna získala mezinárodně uznávaný certifikát IFS, který garantuje bezpečnost a nezávadnost potravin. Také prochází postupnou rekonstrukcí a modernizací, která zahrnuje instalaci LED osvětlení a renovaci denní místnosti, která nyní nabízí odpočinkovou zónu s regionální tapetou a pohodlnými křesly.
V naší žatecké pekárně už roky pečeme dobroty Odkolek a Delta. Rádi bychom mezi námi přivítali posilu do týmu na výrobě. Hledáme kolegu či kolegyni se zkušenostmi z potravinářství a vedením malého týmu.
Když čerstvé pečivo vyjede z pece, zamíří za kolegy expedienty. Na expedici se totiž pečivo chystá na cestu k zákazníkům. Je to zodpovědná práce v malém týmu, kde se všichni znají. Právě teď hledáme nového kolegu na expedici v Žatci.
Výroba našeho výborného pečiva Odkolek začíná vždy pečlivou přípravou těsta. Přesně to bude mít na starosti náš nový kolega či kolegyně v pekárně v Žatci.