Pekárna Zlín
Pekárna ve Zlíně má dlouhou historii sahající do roku 1932, kdy Tomáš Baťa postavil moderní centralizovaný potravinářský komplex v Prštném. V roce 2000 se pekárna stala součástí skupiny PENAM.
O pekárně
V pekárně pracuje necelých 150 zaměstnanců, kteří se starají o výrobu čerstvého pečiva. Mezi jejich regionální speciality patří Ševcovský bochník, opatřený jedlou etiketou, která odkazuje na tradici Zlína jako Baťova města. Další specialitou je Chléb otrokovický s výrazným posypem a originálním vzhledem.
Pekárna nedávno prošla rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nové střechy, šoféři a expedienti ocení nový hladký asfalt v areálu pekárny, což usnadňuje pohyb a zvyšuje efektivitu provozu. Rekonstrukce budovy i areálu bude pokračovat i v následujících letech.