Expedient/ka na odpolední směny
Někomu vyhovuje si do práce přivstat, někdo zas raději pracuje na odpolední. Pokud patříte k těm druhým, mohla by Vás zajímat práce na našem redistribučním centru v Prostějově.
Prostějovská pekárna se odlišuje od ostatních pekáren z naší skupiny tím, že nepeče chleba ani rohlíky. Soustředí s téměř výhradně na výrobu lahodných buchet, závinů, šátečků, vánoček a dalších sladkých dobrot.
V prostějovské pekárně pracuje více než 100 zaměstnanců, kteří každý den pečou výborné jemné pečivo. Zdejší pekaři jsou hrdí na své prémiové výrobky s vysokým obsahem náplně. Už při příchodu do pekárny vás uvítá sladká vůně tvarohu, máku, povidel a ořechů. Protože pečeme ve velkém, neobešli bychom se bez moderních strojů a automatizace. Současně nezapomínáme na tradiční řemeslné postupy, které dodávají buchtám a závinům z Prostějova jedinečnou chuť.
Pečivo z prostějovské pekárny rozvážíme po celé zemi a proto je pro nás tato pekárna také důležitým distribučním uzlem. Stejně jako na dalších pobočkách i v Prostějově v posledních letech zlepšujeme zázemí pro zaměstnance.
Někomu vyhovuje si do práce přivstat, někdo zas raději pracuje na odpolední. Pokud patříte k těm druhým, mohla by Vás zajímat práce na našem redistribučním centru v Prostějově.
V Prostějově pečeme záviny, buchty a spoustu dalších dobrot podle osvědčených receptů. Vyrábíme tady většinu našeho sladkého pečiva pro celou republiku, proto to u nás vždycky krásně voní. Právě rozšiřujeme sortiment a tak hledáme posily k našim strojům a linkám, ale nejen k nim.