Upekli jsme novou brožuru Pekařské rodiny
Objevte, jak to u nás pečeme – kde, s kým a proč. Naše nová brožura přináší příběhy zaměstnanců, přehled provozů, inovace i fotografie z pekáren a mlýnů.
Objevte, jak to u nás pečeme – kde, s kým a proč. Naše nová brožura přináší příběhy zaměstnanců, přehled provozů, inovace i fotografie z pekáren a mlýnů.
Pečeme, expedujeme a rozvážíme ve dne v noci – a právě proto potřebujeme pořádné světlo. Nejen v provozu nebo u ramp, ale i navenek. Postupně proto rozsvěcujeme naše pekárny a to doslova.
Můžete mít nástěnky, časopis, obrazovky, letáky, newslettery, klidně i firemní mobilní aplikaci. Nic ale nenahradí osobní setkání. Obzvlášť, když na provoz přijede sám generální ředitel spolu s dalšími členy managementu, aby si popovídali se zaměstnanci naší pekárny.
V letošním ročníku prestižní soutěže Marketér roku jsme si domů odnesli hned dvě ocenění – a za obě vděčíme skvělým kolegům z našeho marketingového týmu. Gratulujeme Adamu Sedláčkovi ke Zlatému delfínovi a Věrce Šejdové k čestnému uznání!
Náš kariérní web Pekařská rodina získal první místo na Recruitment Academy Awards 2025. Porazili jsme silné soupeře a ukázali, že když se spojí šikovné ruce z pekáren, mlýnů i centrály, vznikne něco, co zaujme nejen uchazeče, ale i odbornou porotu.
Víte, co to je defibrilátor? Jedná se o přístroj, který pomocí elektrického výboje obnovuje normální srdeční rytmus při náhlé srdeční zástavě. Prostě mašinka, kterou nikdy nechcete použít, ale která může zachraňovat životy.
Pepa Poučený to nemá lehké. Pracuje v pekárně, kde kromě práce musí zvládnout také všechna pravidla ohledně hygieny, kvality a BOZP. Až mu z toho někdy jde hlava kolem. Pepa se ale s nástrahami pere statečně, a tím pomáhá i svým kolegům.
Martina patří už přes třicet let k oporám týmu na olomoucké expedici. Nejvíce ji baví, že to není jednotvárná práce, ale různorodá činnost. Díky lidem jako je Martina můžeme denně expedovat čerstvé pečivo do různých koutů republiky.
Na Dni Chemie na VUT jsme studentům představili kariérní možnosti v naší firmě a nabídli ochutnávky pečiva. Diskutovali jsme o práci technologů, laborantů a inspektorů kvality a soutěžili o Dinoo sváču v poznávačce obilovin.