Operátor hotových výrobků
Ve naší pekárně ve Zlíně rádi přivítáme nové kolegy a kolegyně do pekařské výroby. Pečivo musí být u zákazníka nad ránem, pracujeme proto na stálých nočních směnách v režimu krátký-dlouhý týden.
Pekárna ve Zlíně má dlouhou historii sahající do roku 1932, kdy Tomáš Baťa postavil moderní centralizovaný potravinářský komplex v Prštném. V roce 2000 se pekárna stala součástí skupiny PENAM.
V pekárně pracuje necelých 150 zaměstnanců, kteří se starají o výrobu čerstvého pečiva. Mezi jejich regionální speciality patří Ševcovský bochník, opatřený jedlou etiketou, která odkazuje na tradici Zlína jako Baťova města. Další specialitou je Chléb otrokovický s výrazným posypem a originálním vzhledem.
Pekárna nedávno prošla rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nové střechy, šoféři a expedienti ocení nový hladký asfalt v areálu pekárny, což usnadňuje pohyb a zvyšuje efektivitu provozu. Rekonstrukce budovy i areálu bude pokračovat i v následujících letech.
Ve naší pekárně ve Zlíně rádi přivítáme nové kolegy a kolegyně do pekařské výroby. Pečivo musí být u zákazníka nad ránem, pracujeme proto na stálých nočních směnách v režimu krátký-dlouhý týden.
V pekárně ve Zlíně rádi přivítáme nové kolegy či kolegyně, kteří nám pomohou s výrobou našeho pečiva. Máte chuť to zkusit, ale nemáte zkušenost z potravinářství? Nevadí. Vše Vás naučíme.
Převzít na expedici pečivo, rozvést ho zákazníkům, vrátit se s prázdnými přepravkami na pekárnu a s čistou hlavou jít po práci domů. To je ve zkratce práce řidiče, kterého rádi přivítáme na pekárně ve Zlíně.
Jednou z profesí na pekárně jsou elektrikáři. Právě oni nám spolu s dalšími kolegy z údržby pomáhají udržet naše stroje ve formě. A jedno takové místo máme zrovna volné ve Zlíně.