
50. ročník Země živitelky
Zúčastnili jsme se 50. výročí výstavy Země živitelka v Českých Budějovicích. Na našem stánku jste mohli ochutnat některé naše produkty včetně oblíbené dětské řady Dinoo.
Zúčastnili jsme se 50. výročí výstavy Země živitelka v Českých Budějovicích. Na našem stánku jste mohli ochutnat některé naše produkty včetně oblíbené dětské řady Dinoo.
Neustále investuje do modernizace pekáren i mlýnů a snažíme se, aby naše pracovní prostředí bylo nejen efektivní a bezpečné, ale také kulturní a šetrné k životnímu prostředí. Příkladem jsou naše nové FVE v Pardubicích a Vojkovicích.
Mouka je naše základní surovina. Ale při určité koncentraci se vzduchem může vytvořit výbušnou směs. Pak stačí přidat správné podmínky, jiskru, a místo těsta je zaděláno na průšvih.
Pavel je náš nejmladší elektrikář, který pracuje v pekárně v Pardubicích. Má rád nové technologie a každou poruchu bere jako výzvu. Jsme rádi, že k nám do týmu přibývají mladí lidé, jako je právě Pavel.
Stále pečeme podle tradičních receptur a meleme si vlastní mouku, přesto si digitalizace nachází cestu i do našeho tradičního řemesla.
Slavnostního předání certifikátů o úspěšném složení závěrečných zkoušek na Střední škole průmyslové potravinářství a služeb se účastnil ředitel naší pekárny v Pardubicích.
V Pardubicích proběhl už 30. ročník největší české pekařské akce Dny chleba pořádané Svazem pekařů a cukrářů. Ani mezi velkou konkurencí se chleby z našich pekáren neztratily a přivezly si domů skvělá ocenění.
V dětské léčebně Vesna v Janských Lázních se konal Den se zvířátky. Naše kolegyně Nikča a Helča tam jely jako dobrovolnice. Na stánku č. 10 společně s dětmi kreslily a vyráběly zvířátka z modelíny.
Hana, milá usměvavá dáma, je už od vyučení součástí týmu pekárny v Pardubicích. Jsme rádi, že máme mezi sebou věrné zaměstnance, jako je právě paní Hana, která s námi peče už 35 let.